Skip to main content

Trygghetspaketet

Vad ingår?

  • Avbeställningsskydd vid sjukdom
  • Avbeställningsskydd vid uppsägning
  • Kostnadsfri av- och ombokning fram till 30 dagar före avresa
  • Prisgaranti fram till 30 dagar före avresa
  • Bo-kvargaranti (om din medresenär avbokar)
  • Valutagaranti
  • Bränsletilläggsgaranti
  • Förlängt öppet köp

Vad kostar det?

För våra kortare bussresor (2-4 dgr) kostar trygghetspaketet 125:-. För lite längre bussresor (5-9 dgr) kostar det 225:- och för våra flygresor och bussresor på mer än 9 dgr kostar det 295:-. För ett fåtal lite längre och dyrare flygresor kostar trygghetspaketet 495:-.

Villkor för On Holidays Trygghetspaket

Allmänt

Trygghetspaketet måste tecknas i samband med att bokningen görs. Det är inte möjligt att köpa till Trygghetspaketet i efterhand. Premien för Trygghetspaketet ska erläggas i samband med betalning av handpenningen, normalt 10 dagar efter bokningsdatum.

Avbeställningsskydd vid sjukdom

Om du, någon i din familj, nära släkting eller reskamrat som resan bokats tillsammans med, drabbas av sjukdom har du rätt att avboka kostnadsfritt under förutsättning att du kan uppvisa läkarintyg som intygar att resan inte kan genomföras. Observera dock att premien för trygghetspaketet inte återbetalas och att avbeställningsskyddet träder in om du inte har betalat din resa med ett kort som innehåller ett avbeställningsskydd.

Avbeställningsskydd vid uppsägning

Om du blir uppsagd från en tillsvidareanställning efter det att du bokat och betalat handpenning och premie för trygghetspaketet har du rätt att kostnadsfritt avboka din resa. Observera dock att premien för trygghetspaketet inte återbetalas. Skyddet gäller inte vid enbart varsel eller om en projektanställning eller vikariat avslutas eller en provanställning inte övergår i tillsvidareanställning. Skyddet gäller inte heller vid enbart inskränkning i anställningens omfattning som exempelvis nedgång från fulltid till halvtid. Intyg från arbetsgivare måste kunna uppvisas.

Kostnadsfri av- och ombokning fram till 30 dagar före avresa

Du har rätt att, utan att ange anledning, kostnadsfritt av- eller omboka din resa fram till 30 dagar före avresa. Observera dock att premien för trygghetspaketet inte återbetalas.

Prisgaranti fram till 30 dagar före avresa

Om den resa som du bokat finns att köpa på vår hemsida till ett lägre pris än du betalat och det är minst 30 dagar kvar till avresa har du rätt att få ett prisavdrag som motsvarar prissänkningen.

Bo-kvar-garanti

Om den du bokat din resa tillsammans med och delar rum med avbokar sin resa på grund av sjukdom eller uppsägning enligt de villkor som anges ovan, kommer du inte att behöva betala det tillägg som normalt sett tas ut för att disponera ett rum själv (enkelrumstillägg). Detta gäller endast om du och den du bokat tillsammans med delar ett dubbelrum.

Valutagaranti

Du är garanterad att vi inte debiterar dig några tillägg på grund av förändrade valutakurser.

Bränsletilläggsgaranti

Du är garanterad att vi inte debiterar dig några tillägg på grund av ökade bränslekostnader.

Förlängt öppet-köp

Du har öppet köp i 21 dagar under förutsättning att det är minst 51 dagar kvar till avresa när resan bokas.

Fritextsökning
Resekalender
12/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-
14/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-
19/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-
21/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-
26/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-