Skip to main content

Rom 5 dgr

Image: Fototeca ENIT, Vito Arcomano

Rom den eviga staden

Ljuvliga Rom är ett ständigt aktuellt och ett fullkomligt fantastiskt resmål som verkligen har allt. Staden var en världsmetropol redan under antiken och de imponerande byggnadsverken från den tiden kittlar och imponerar än idag. Staden, som ursprungligen byggdes på sju kullar, är en smältdegel av gammalt och nytt och fullständigt sprängfylld med konst, kultur, arkitektur, historia, shopping, mysiga piazzor, charmiga gränder och fotbollsentusiaster. Under några härliga dagar låter vi oss hänföras av staden och lever vårt eget dolce vita.

Fritextsökning

Dagsprogram

Dag 1: Kastrup – Rom

Flyget från Kastrup lyfter med siktet inställt på Rom och Fiumicino flygplatsen som även kallas Leonardo da Vinci flygplatsen. Härifrån tar oss en transferbuss till vårt hotell.

Dag2: Rom

Vår dag startar med frukost på hotellet. Rom har enormt mycket att erbjuda och för den som vill veta mer om denna fantastiska stad anordnas idag en stadsrundtur. Under en heldag upplever vi många av Roms mest kända landmärken som Spanska Trappan, Fontana di Trevi, Vatikanen och Peterskyrkan.

Dag 3: Rom

Vi vaknar upp till ännu en dag i Rom och börjar med att äta frukost på hotellet. På dagens program, står för den som önskar, en djupdykning i Roms antika historia när vi gör en utflykt till Colosseum och Forum Romanum.

Dag 4: Rom och Tivoli

Stärkta av hotellets frukost har vi möjlighet att göra en utflykt till Tivoli. Tivoli är en stad som ligger ca 3 mil öster om Rom och som under renässansen blev ett populärt semestermål. Den stora sevärdheten är Villa d’Este som vi besöker.

Dag 5: Rom – Kastrup

Vi börjar vår dag med frukost på hotellet. Idag är det dags att åka hemåt och vi checkar ut från vårt hotell. En transferbuss tar oss till flygplatsen och flyget tar oss tillbaka till Kastrup.

För vidare information om priser och avrestider kontakta oss på telefon 040-6433440 eller e-post: info@onholiday.se

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Resekalender
12/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-
14/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-
19/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-
21/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-
26/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-