Skip to main content

Paris 5 dgr

Image: atoutFrance Franck Carel

Sätt guldkant på vardagen med ett citybreak i romantikens huvudstad.

Upplev en av världens mest kända byggnader, Eiffeltornet och ta Funicular/ bergbanan upp till Montmartres konstnärskvarter, se tavlorna ta form, sätt dig på ett café och njut av ett glas gott franskt vin och en baguette.

Gör gärna ett besök i den vackra vita kyrkan Sacré Coeur och låt dig hänföras av den storslagna utsikten från kyrktrappan. Upplev pulsen på den vackra paradgatan Champs-Elysées, se trafikintensiteten uppe från Triumfbågen, ett besök som är värt trapporna. Ett besök på Louvren och få uppleva Mona-Lisas leende på plats är en speciell upplevelse. En romantisk kvällstur på Seine och avsluta besöket med lite shopping, det blir svårt att välja när utbudet heter Coco Chanel och Christian Dior.

Fritextsökning

Dagsprogram

Dag 1: Kastrup – Paris

Vårt flyg avgår från Kastrup och efter ett par timmar landar vi på flygplatsen i Paris. På flygplatsen blir vi hämtade med buss och vår guide börjar vårt besök i Paris med att ta oss med på en stadsrundtur. Vi får se paradgatan Camps Elysée och kända byggnadsverk som Eifeltornet och Triumfbågen. Rundturen avslutas vid vårt hotell.

 

Dag 2-4: Paris

Paris ligger nu framför dina fötter. Under tre härliga dagar kan du utforska romantikens huvudstad. Här finns allt för den kulturintresserade med exempelvis Louvren där du kan beskåda Leonardo da Vincis berömda målning Mona Lisa. Är det shopping som är ditt kall så erbjuder Paris mer än de flesta städer. Här finns allt från exklusiva märkesbutiker till marknader med mer plånboksvänliga priser.

Vill du fått det där lilla extra ur ditt besök kan du delta i några av de utflykter som vi erbjuder under resan.

Dag 5: Paris – Kastrup

Det har blivit dags att lämna Paris och åka vidare hemåt. Transferbussen tar oss ut till flygplatsen.

För vidare information om priser och avrestider kontakta oss på telefon 040-6433440 eller e-post: info@onholiday.se

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Resekalender
12/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-
14/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-
19/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-
21/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-
26/7Gekås Ullared Kungälv/Göteborgfrån 175:-