Skip to main content

Om bokning, priser och köpvillkor

Priser

På våra bussresor ingår påstigning på de orter som anges för respektive resa. Inkluderat i priset för samtliga resor är bro- och färjeöverfarter, vägskatter och serviceavgifter.
På våra flygresor ingår alltid flygskatter och flygplatsavgifter samt transfer t/r hotellet på destinationen. Aktuella priser finner du här på vår hemsida.

I samband med varje resa kan du läsa vad som är inkluderat i priset för just din resa.

Anmälan och betalning

Du kan boka din resa via telefon på 040 6433440 eller på internet. Anmälningsavgiften är 300-1200 kr per person och betalas senast 7 dagar efter bokningsdatum. Slutlikvid ska vara On Holiday tillhanda senast 14 dagar före avresan. Bokas resan mindre än 14 dagar före avresan ska betalning ske direkt enligt anvisningarna. Betalning ska ske direkt till On Holiday även om du har bokat resan hos din resebyrå. Detta gäller även utflykter. På vår hemsida är det enkelt att betala. Logga in på Mina Bokningar med hjälp av din mailadress som du uppgett vid bokningstillfälle, samt lösenord som du finner på din biljett. Du kan också betala till bankgironummer 5004-0781, glöm inte att ange OCR nummer alt bokningsnummer vid betalning.

Avbokning och avbeställningsskydd

Om du tvingas avboka din resa så ska detta ske snarast möjligt samt innan resan eller bokat anslutningsarrangemang påbörjats. Anmälan skall göras till On Holiday, telefon 040 643 34 40 eller vid sena avbokningar vår jourtelefon. För vad som gäller vid avbokning av resor, var god se ”Allmänna och särskilda villkor för paketresor”

Öppet köp

Om du beställer din resa tidigt har du större möjlighet att få den resan du helst vill ha. Du har sedan öppet köp i 7 dagar utan att det kostar något. En förutsättning är att avbeställningen görs senast 30 dagar före avresan.

Biljett

När du bokat din resa får du en biljett med bekräftelse på vilka tider och platser som gäller för avresan samt övrig information som du behöver. Biljetten sänds till dig via epost eller vanlig post beroende på vad du väljer vid bokningstillfället. Kontrollera att allt som står på biljetten stämmer med den bokning du har gjort. Eventuella felaktigheter måste anmälas omgående. Du ansvarar för att vi kan nå dig på det telefonnummer eller den adress du angivit vid bokningen.
Biljetten ska tas med på resan.

Reseförsäkring

Det är alltid viktigt att ha en helteckande reseförsäkring när du är ute och reser. Kontrollera alltid i god tid före avresa vilket försäkringsskydd du har och se till att göra nödvändiga kompletteringar.

Glöm inte att ta med det Europeiska Sjukförsäkringskortet som du beställer hos Försäkringskassan och som visar att du är sjukförsäkrad i EU. Observera att EU:s sjukvårdskort endast gäller vård som är ansluten till det allmänna sjukvårdssystemet i det land där du vistas. EU kortet gäller endast i vissa länder utanför EU/EES, för mer information om vilka länder kan du besöka Försäkringskassans sida.

Resegaranti

On Holiday har givetvis ställt erforderlig ekonomisk resegaranti till Kammarkollegiets förfogande.

Fritextsökning