Om bokning, priser och köpvillkor

Priser

På våra bussresor ingår påstigning på de orter som anges för respektive resa. Inkluderat i priset för samtliga resor är broavgiften för Öresundsbron, vägskatter, serviceavgifter och färjeöverfarter.
På våra flygresor ingår alltid flygskatter och flygplatsavgifter samt transfer t/r hotellet på destinationen. Aktuella priser finner du här på vår hemsida.

I samband med varje resa kan du läsa vad som är inkluderat i priset för just din resa.

Anmälan och betalning

Du kan boka din resa via telefon på 040-643 34 40 eller på internet. Anmälningsavgiften är 300-1200 kr per person och betalas tillsammans med kostnaden för eventuellt trygghetspaket senast 10 dagar efter bokningsdatum. Slutlikvid ska vara On Holiday tillhanda senast 14 dagar före avresan. Bokas resan mindre än 14 dagar före avresan ska betalning ske direkt enligt anvisningarna. Betalning ska ske direkt till On Holiday även om du har bokat resan hos din resebyrå. Detta gäller även utflykter. På vår hemsida är det enkelt att betala. Logga in på Mina Bokningar med hjälp av din mailadress som du uppgett vid bokningstillfälle, samt lösenord som du finner på din biljett. Du kan också betala till bankgironummer 5004-0781.

Avbokning och avbeställningsskydd

Om du tvingas avboka din resa så ska detta ske snarast möjligt samt innan resan eller bokat anslutningsarrangemang påbörjats. Anmälan skall göras till On Holiday, telefon 040-643 34 40 eller vid sena avbokningar vår jourtelefon. För vad som gäller vid avbokning av resor, var god se ”Allmänna och särskilda villkor för paketresor”. Vårt frivilliga trygghetspaket, som bl a innehåller avbeställningsskydd, kostar 125-295 kr per person. För mer information angående vad som ingår i trygghetspaketet och vilka villkor som gäller, klicka här.

Öppet köp

Om du beställer din resa tidigt har du större möjlighet att få den resan du helst vill ha. Du har sedan öppet köp i10 dagar utan att det kostar något. En förutsättning är att avbeställningen görs senast 31 dagar före avresan.

Biljett

När du bokat din resa får du en biljett med bekräftelse på vilka tider och platser som gäller för avresan samt övrig information som du behöver. Biljetten sänds till dig via epost eller vanlig post beroende på vad du väljer vid bokningstillfället. Kontrollera att allt som står på biljetten stämmer med den bokning du har gjort. Eventuella felaktigheter måste anmälas omgående. Du ansvarar för att vi kan nå dig på det telefonnummer eller den adress du angivit vid bokningen.
Biljetten ska tas med på resan.

Reseförsäkring

Det är alltid tryggt att ha en ordentlig reseförsäkring även om vi hoppas att du inte ska behöva använda den. Hemförsäkringen ger i många fall inte ett fullgott försäkringsskydd. Vi rekommenderar därför en kompletterande reseförsäkring speciellt anpassad för din resa. Genom On Holiday kan du teckna en reseförsäkring till en mycket förmånlig premie. Fördelarna med en reseförsäkring är många: ingen självrisk, aktiv skadehjälp av On Holidays guide på plats m.m.
Fullständiga reseförsäkringsvillkor kan du hämta här ».
Glöm inte att ta med det Europeiska Sjukförsäkringskortet som du beställer hos Försäkringskassan och som visar att du är sjukförsäkrad i EU.

Resegaranti

On Holiday har givetvis ställt erforderlig ekonomisk resegaranti till Kammarkollegiets förfogande.

Powered by Travelize