Dagsprogram

  • Dag 1: Påstigningsorten - Celle:

    Vår resa går via färja Helsingborg – Helsingör och färja Rödby – Puttgarden till Tyskland som vi når på eftermiddagen. Från Puttgarden har vi ca 3,5 timmes bussresa till Celle. Vi passerar på vår färd både Lübeck och Hamburg innan vi på kvällen är framme i Celle. Här väntar centrala InterCity Hotel på oss. Vår dag avrundas med en gemensam middag på hotellet.

  • Dag 2: Nyårsafton i Celle:

    Stärkta av hotellets frukost ger vi oss ut för att upptäcka vackra Celle. Hela innerstaden är i sig en sevärdhet och unik eftersom den till stora delar klarade sig undan andra världskrigets bombningar. Det gör att vi idag runt omkring oss kan njuta av de vackra gamla medeltida husen som i flera fall har en historia som går tillbaka ända till 1500 talet. Roligt med Celle är att den medeltida fasaden i många fall gömmer en modern stad med allt vad som hör denna till i form av butiker, caféer och restauranger. Dagen ger oss en möjlighet att uppleva Celle innan vi på eftermiddagen är tillbaka på hotellet för att förbereda oss för kvällens festligheter. Klockan 19.00 drar festligheterna igång på Congress Union. Här börjar vi med att serveras en aperitif och sedan blir det så klart middag (all dryck beställs och betalas på plats). Under kvällen underhålls vi av levande musik och det blir fest och glam fram till tolvslaget vilket vi firar in på sedvanligt vis. Vid midnatt serveras snacks och för den som önskar fortsätter firandet ett par timmar till på Congress Union.

  • Dag 3: Celle - Avstigningsorten:

    Idag kostar vi på oss att ta en liten sovmorgon efter gårdagens festligheter. Vi äter en senare frukost på hotellet och därefter har det blivit dags bänka sig i bussen för att åka hemåt. Vår resa går efter samma vägar som nerresan och på kvällen har vi åter svensk mark under fötterna.